Duomenų apsauga

Ar saugūs Jūsų duomenys?

Užsakydami prekę mūsų elektroninėje parduotuvėje, turėsite nurodyti savo vardą ir pavardę, el. pašto adresą, prekių pristatymo vietos adresą ir savo telefono numerį. Tai viskas – nieko neįprasto, sudėtingo ar rizikingo!

Galite būti tikri, kad visi aukščiau paminėti duomenys naudojami tik užsakymams įvykdyti. Šie duomenys neperduodami trečiosioms šalims, išskyrus mūsų partnerius, kurie teikia prekių pristatymo ar kitas su tinkamu užsakymo įvykdymu susijusias paslaugas.

Beje, jei nenorėsite, Jūsų nurodytu el. pašto adresu nebus siunčiami jokie reklaminiai ar informaciniai pranešimai. Mat registruodamiesi (pirkti gali ir neregistruoti naudotojai) galėsite pasirinkti, ar norite el. paštu gauti mūsų pranešimus.

Ar saugu pirkti šioje elektroninėje parduotuvėje?

Pasirūpinome, kad šioje parduotuvėje atsiskaityti būtų saugu. Mūsų naudojama saugumo priemonė – bene garsiausias pasaulyje saugaus ryšio SSL (angl. Secure Socket Layer) sertifikatas, kurį suteikė tarptautinis el. parašo sertifikavimo centras Comodo.

Saugumo sertifikatas

SSL sertifikatas reglamentuoja abipusį tapatumo nustatymą tarp Jūsų naršyklės ir mūsų serverio, kad būtų užtikrintas šifruotas ryšys tarp kompiuterių.

Mokant už prekes įvedami slapti duomenys (prisijungimo prie bankinių sistemų slaptažodžiai, kodai, kredito kortelių numeriai) nėra kaupiami mūsų sistemoje.

Reikia pagalbos?
+370 690 00778
I-V (8:00 - 17:00)
susisiekite su mumis »
Atsakysime per 2 darbo valandas.

VIN - automobilio kėbulo numeris (Vehicle Identification Number). Jį galite rasti savo automobilio registracijos dokumente.

Prašome pateikti VISUS 17 simbolių, raidės gali būt tiek didžiosios tiek mažosios - nesvarbu.